Hľadáte si prácu? AAA AUTO tento rok ponúkne až 135 nových pozícií

Najväčší predajca ojazdených automobilov v strednej a východnej Európe plánuje i tento rok významne expandovať a s tým súvisí i plán AAA AUTO otvoriť v tomto roku až 135 nových pozícií. V súčasnej dobe zamestnáva skupina AAA AUTO takmer 2 400 ľudí, ktorí pracujú na viac ako štyridsiatich pobočkách v štyroch krajinách.

„Tento rok oslavuje naša spoločnosť štvrťstoročie od svojho vzniku, a fakt, že uplynulých dvadsať päť rokov bolo úspešných, je vizitkou hlavne našich zamestnancov. Vďaka nim sa nám darí zvyšovať základňu stálych zákazníkov a úspešne expandovať nielen v rámci štyroch krajín, v ktorých pôsobíme. Tento rok plánujeme obsadiť až 135 nových pracovných pozícií,“ uviedla Karolína Topolová, generálna riaditeľka AAA AUTO.

„Vzhľadom k celkovému rastu firmy prijímame nových zamestnancov na všetkých úrovniach organizácie. Okrem kľúčových pozícií pre obsluhu zákazníkov, predajcov, automechanikov a operátorov na telemarketing, ďalej rozširujeme manažérske tímy o senior kolegov, ktorí dopĺňajú skúsenosti našich vo firme dlhodobo pôsobiacich expertov,“ upozornila Topolová.

Na Slovensku v súčasnej dobe spoločnosť hľadá napríklad výkupných technikov, predajcov, vodičov odťahových vozidiel, leasingových špecialistov a operátorov na telemarketing. Nového kolegu môžu odporučiť i vlastní zamestnanci spoločnosti. Motivovaní sú odmenou 150 až 220 eur podľa charakteru obsadzovanej pozície.

AAA AUTO tiež spustilo nový program pod názvom „Leadership academy“, s ktorého pomocou vyberá budúce manažérske talenty a pripravuje ich pre ich vedúce pozície. „Zamestnanci sú našou najcennejšou devízou a vždy sa nám osvedčilo hľadať talenty priamo vo firme, a ako sa hovorí „vychovávať si ich“. Tento rok do vzdelávacieho programu na rozvoj manažmentu a tréningu investujeme 75 000 eur,“ doplnila Topolová. Noví zamestnanci prechádzajú rozsiahlym školením a získavajú široké možnosti ďalšieho vzdelávania a dynamické i priateľské prostredie podporujúce proaktívny prístup k práci. K ďalším benefitom patrí rozšírenie znalostí, nadštandardné využitie cudzích jazykov, cestovanie, pružná pracovná doba, zľavy na športové a kultúrne akcie, alebo bonusy za odporučenie zákazníkov. Zamestnanci môžu využívať zľavy na dovolenky a získať napríklad vstupenky na zápasy slovenskej futbalovej reprezentácie, ktorej je AAA AUTO partnerom. Zamestnanci spoločnosti prispievajú k ochrane životného prostredia tým, že triedia odpad. Do budúcna spoločnosť plánuje k triedeniu plastov, papiera a skla zaradiť i plechovky. K zníženiu záťaže životného prostredia môžu prispieť i zákazníci, na všetkých pobočkách sú umiestnené koše na triedenie odpadu.

 

Viac o téme: Auto Pozície Miesta Pracovné Voľné AAA
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: PR článok, AAA AUTO

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy