Ako dobre narábate so svojimi peniazmi? Tento TEST odhalí, v čom sú vaše nedostatky

Patríte k ľuďom, ktorí to s peniazmi vedia alebo skôr utratíte všetko, čo zarobíte? Finančná gramotnosť mnohých ľudí je na pomerne nízkej úrovni, preto sme si pre vás pripravili test, v ktorom zistíte, ako ste na tom vy. Možno sa o sebe dozviete aj rôzne novinky.

V odpovediach buďte naozaj úprimní, aby ste odhalili možné nedostatky vo svojom vzťahu k peniazom. V súčasnosti je veľmi dôležité vedieť s nimi narábať, aby ste čo najviac ušetrili a zároveň mysleli aj na budúcnosť. 

Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Pre praktické tipy a súťaže sledujte Instagram profil Kariéra.sk. Taktiež sa môžete pridať do Facebook skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách. Môžete si tiež vytvoriť Agenta na portáli Kariéra.sk. Vďaka službe Agent dostanete na váš email nové ponuky práce podľa vašich kritérií. Nemusíte tak prezerať denne stovky ponúk, Agent ich prezrie za vás.

Viac o téme: Kvíz Finančná gramotnosť Peniaze
  • Autor: © Zoznam/siposova
  • Zdroj: Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy